Jacomien van Egmond

Jacomien van Egmond website | Contact

In mijn familie is dragen heel gewoon. Mijn zus begon ermee en andere broers en zussen volgden haar voorbeeld. Daardoor was het voor mij vanzelfsprekend dat ik mijn kinderen zou gaan dragen. Ik vond het mooi, liefdevol en praktisch. Inmiddels heb ik samen met mijn man twee zoons en uiteraard hebben we beiden gedragen.
Bij de tweede kreeg ik de smaak te pakken. Ik leerde meer over de mogelijkheden wat betreft knopen en dragers en volgde de basis- en vervolgopleiding bij Die Trageschule: om er zelf mee aan de slag te gaan, maar ook om anderen te kunnen instrueren. Nu leer ik je graag hoe je je kind veilig en ergonomisch bij je kunt dragen. Je kunt bij mij terecht voor een privé- of duo-consult bij jou thuis en ik organiseer voorlichtingsavonden. Daarnaast verhuur en verkoop ik verschillende doeken en dragers. Wie weet tot snel!