Mariëlle van Es

Mariëlle van Es website | Contact

Tijdens mijn zwangerschap zag ik een vriendin dragen in een doek. Dit leek me heerlijk. Na de geboorte van onze dochter ben ik dan ook vrijwel direct gaan dragen in een geweven doek. Ook ben ik me gaan verdiepen in de voordelen van dragen. Het bleek niet alleen leuk maar ook nog eens heel goed voor de band met je kind. Daarnaast kan dragen helpen als je baby veel huilt of krampjes heeft.

Omdat ik mijn passie voor het dragen graag wil overbrengen heb ik in maart 2013 de basiscursus draagconsulent afgerond bij Instituut voor Hechting. Naast draagconsulent ben ik docent babymassage en heb ik een opleiding fysiotherapie afgerond. Je kunt bij mij terecht voor 1-op-1 consulten waarin ik je help te bepalen welke manier van dragen voor jou en je kindje het prettigst is. Ook geef ik voorlichtingsavonden en workshops.