Saskia de Mik

Saskia de Mik website | Contact

Sinds de geboorte van mijn zoontje heb ik me verdiept in het dragen van mijn kindje. Een wereld ging voor mij open. Heerlijk vind ik het om mijn zoontje bij me te dragen. Het hielp ons door de eerste fase van kramp en verborgen reflux (maagzuurklachten) heen, en maakte van deze tijd een fijne en bijzondere tijd.

Omdat ik deze kennis graag door wil geven heb ik in maart 2013 de basiscursus draagconsulent afgerond. Daarnaast ben ik Hatha- en zwangerschaps- yogadocente en heb ik een master in Farmaceutische wetenschappen behaald. Ik combineer graag mijn kennis en geef adviezen over de houding van de drager, maar ook workshops yoga en dragen. Daarnaast kun je bij mij terecht voor individuele- of groeps- consulten en geef ik voorlichtingsavonden.